De organisaties Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) en Parents d’Enfants Victimes de la Route (PEVR), zwaaien de heer Koen Van Wonterghem uit als gedelegeerd bestuurder en woordvoerder.

Brussel, 25/08/2023. 

De organisaties Ouders van Verongelukte Kinderen (OVK) en Parents d’Enfants Victimes de la Route (PEVR), zwaaien de heer Koen Van Wonterghem uit als gedelegeerd bestuurder en woordvoerder.

Gedurende de samenwerking met Koen Van Wonterghem hebben OVK en PEVR belangrijke stappen gezet in het bieden van hulp, begeleiding en ondersteuning aan families die een kind hebben verloren in een verkeersongeval, in het verbeteren van de opvang en begeleiding van de nabestaanden van verkeersslachtoffers en in de sensibilisering en bewustmaking inzake verkeersveiligheid.

"Hoewel onze samenwerking nu tot een einde is gekomen, willen we benadrukken dat Koen Van Wonterghem een waardevolle bijdrage heeft geleverd aan de missie en doelen van onze vereniging," aldus Annemie Hemelaers, voorzitter van de raad van bestuur van OVK. "We erkennen zijn toewijding en inzet gedurende zijn tijd bij de vereniging."

We zijn verheugd om de komst van onze directeur, An Vandeborne, aan te kondigen en heten haar hartelijk welkom !

An heeft eerst méér dan 10 jaar als verpleegkundige gewerkt. Nadien heeft ze haar schouders gezet onder verschillende medische projecten van Artsen Zonder Grenzen als project coördinator. Last but not least was ze coördinator programma en manager ad interim voor Artsen Zonder Vakantie.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Annemie Hemelaers, Voorzitster Ovk, Gsm 0494 718101   annemie.hemelaers@skynet.be

Bertrand Jardon , Président Pevr,  Gsm 0476  386296   bjardon59@gmail.com

 

Over Ovk : Ovk is een vereniging met als missie nabestaanden van verkeersslachtoffers op te vangen , te begeleiden , en te ondersteunen in hun rouwproces. Bovendien zet de Vzw Ovk zich ook in voor méér verkeersveiligheid.